icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock

Ervaring van onze experts maakt het verschil

Brain

Onze professionals zijn niet alleen uiterst ervaren. Ze zijn ook ondernemend, denken kritisch mee en zijn resultaatgericht. Daar zijn ze op geselecteerd. Ook belonen we onze experts naar hun prestaties. Dat betekent dat ze er zelf belang bij hebben om opdrachten succesvol en naar tevredenheid af te ronden. Dit levert zowel tevreden opdrachtgevers als medewerkers.

Martijn Bosgraaf
Martijn Bosgraaf /
Business Manager

Kennis delen

Ook bieden we onze mensen de vrijheid en de nodige faciliteiten om zich te ontwikkelen. Onderling delen we kennis en organiseren we kennissessies. Opdrachtgevers profiteren daarvan mee. Onze consultants zijn up-to-date en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Naast Oracle-specialisten zijn ze dan ook thuis in andere databases zoals PostgresSQL, MySQL, DB2 en SQL Server.

Kennis delen

Leiding geven

Onze ervaren professionals zijn naast ontwikkelaar en/of database administrator (DBA) ook inzetbaar als team-lead, coördinator of vervangend afdelingshoofd.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Martijn Bosgraaf

Superconsult detacheert zeer ervaren Oracle-specialisten bij de grotere bedrijven in diverse branches. Ontdek de kracht van onze experts!

Neem contact op met Martijn Bosgraaf